Bejelentkezés Regisztráció

Vokális művek

Vokális művek

1999-12-18
-Dauner Nagy István-

Ezt a hanglemezt kifejezetten karácsonyra kerítettem elő. Amikor takarítunk, fát állítunk, készülődünk, mindíg szól valami zene. Ilyenkor nem illő requiemet hallgatni, a \"stille nacht\" szintetizátoros feldolgozásaitól viszont igyekszem mi

Vokális művek

1999-12-20
-Dauner Nagy István-

A Banchieri Singers tagjai a gyermekkarból kinőve - saját (nem feltétlenül zenei) pályájukkal párhuzamosan - újra, immáron felnőtt hangjukon is nagyon megtanultak énekelni.

Vokális művek

1999-11-07
-Széphegyi Arnold-

Zavarba ejtő Faragó Béla most megjelent első szerzői lemeze. A lemezen található három kompozíció két szélsőséges póluson mozog, anélkül, hogy a legkisebb engedményt is tennék a köztük fennálló stiláris szakadék áthidalására.

Vokális művek

1999-09-20
-Dauner Nagy István-

Nem, kedves Olvasók, nem feledkeztünk meg Strauss halálának évfordulójáról, de ez a dátum többet jelent számunkra egy szimpla hírnél. Valami méltó, megemlékezésre alkalmas felvételről, vagy koncertről szerettünk volna beszámolni.

Vokális művek

1999-09-11
-Tóth Péter-

Ritkán hallható, de abszolút mértékkel nézve/hallgatva is kifejezetten jó zenéket fedezhetünk fel újra a debreceni Sol Oriens Kórus és Kamarazenekar napokban megjelent első lemezén.

Vokális művek

1999-05-22
-Tóth Péter-

Miután minden magára valamit is adó zenész elhagyta az országot, a Melodia úgy döntött kiárusítja a múltját. S a BMG, illetve a többi multi, most nyugodtan szemezgethet az archívumban, viszont lassan már az ellenzéki nimbusszal is betelik a piac.

Vokális művek

2001-10-16
-Lónyay-

A helyzet az, hogy a kórusmuzsikából én a hatvan-hetvenes évektől napjainkig terjedő irodalmat kedvelem. Persze fejet hajtok a nagy mesterek előtt - nekem is volt gyerekszobám, tudom én, mi jár az őszülő halántéknak.

Vokális művek

1998-11-05
-Dauner Nagy István-

A velencei San Marco karnagyait - és hallgatóit - már kevésbé kötötte le a - dallam, ritmus, harmónia - szentháromsága. Fontosabb lett az, amit a mai könnyűzenészek "sound"-nak, hangzásnak neveznek.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.