Bejelentkezés Regisztráció

Főtéma

Főtéma

2007-10-10
-Varga Péter-

A hétvégén Hangfoglalás címmel rendeztek zenei kiállítást a Syma-csarnokban. A seregszemlén a Magyar Hangszermíves Céhnek köszönhetően magyar mesterhangszer-készítők is megjelentek.

Főtéma

2007-10-01
-- dni --

A Zene Világnapját nem egyformán ünnepeljük. A Rádió például mától küldi száműzetésbe a Játék és muzsikát. Nálunk viszont indul „élesben” a Kimernya?, és átadjuk a Momus-díjakat is.

Főtéma

2007-09-21
-- zéta --

Az egyik topicon élénk vita alakult ki az énekes kedvencekről. A beérkezett 346 javaslat meglepően nagy szórást mutat, hiszen összesen 139 név gyűlt össze, Theo Adamtól Giorgio Zancanaróig.

Főtéma

2007-09-17
-Varga Péter-

A nagy magyar hegedűiskola két emblematikus alakjáról elnevezett hegedűversenyen hatan jutottak a döntőbe, ahol saját maguk által választott versenyművet adhattak elő zenekari kísérettel.

Főtéma

2007-09-06
-- zéta -, Szilgyo-

Elneveztek róla makarónit, reklámozott függőágyat, de a zenerajongó milliók emlékezetében mégis úgy fog megmaradni, mint „a magas C királya”. Mától már az égi társulatot erősíti.

Főtéma

2007-09-06
-Heiner Lajos-

Alant nem lehetett nem szeretni. Tudása, precizitása, objektivitása példamutató volt. Kritikáin nemzedékek nőttek fel, véleménye lemezvásárlások százezreit döntötte el.

Főtéma

2007-09-03
-Szerk.-

Ma délben új játékot indítunk útjára honlapunkon - nem titkoljuk, az ötletet azok a korábbi híresztelések adták, melyek szerint megszűnik a Magyar Rádió népszerű vetélkedője, a Ki nyer ma?.

Főtéma

2007-09-01
-Szerk.-

Idén is megteremtjük a lehetőségét annak, hogy szervezetek, testületek, intézmények helyett Önök döntsék el, mely események és kiadványok számítottak jelentősnek az elmúlt szezonban.

Főtéma

2007-08-24
--krl--

A hatalmas felhajtás érthető: nincs fontosabb most az intézmény háza táján, mint az arculati megújulás, továbbá köztudott, hogy egy rádió esetében különösen kiemelt tényező a látvány.

Főtéma

2007-08-14
-- dni --

Tíz éve ünneplik a zongorát Keleten. A főszervező és ötletgazda Hauser Adrienne érezhetően szívesebben mesél a fesztivál jövőjéről, mint múltjáról. Bizakodó, és én kénytelen vagyok hinni neki.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.