Bejelentkezés Regisztráció

Operabemutatók

Operabemutatók

2005-02-21
-Heiner Lajos-

\"Egy ilyen össz-szegedi kaland nemcsak a városnak kiemelkedő eseménye, hanem az elgagyisodó, elüzletiesedő mai magyar kulturális életnek és a zenei világnak is üzen.\"

Operabemutatók

2004-11-23
-LÁ-

Ha valaki úgy döntött, hogy végignézi önmaga gyönyörűséges halálát, akkor a temetési szimbólumokat szigorú gonddal kell kiválasztania és elrendeznie. Vagy pedig úgy dönt, hogy életben marad és kinyomozza az Ellenséget.

Operabemutatók

2004-11-05
-Daróczi Kata-

Amíg azon elmélkedtem, hogy miért nincs kellő számú nézője az Attilának és miért kellett egy Idomeneót betervezni Debrecenben, a Csokonai Színház elővette 1994-es Bánk bán-produkcióját.

Operabemutatók

2004-09-22
-kalahari-

Ha valaki csak még egyszer A trubadúr bonyolult cselekményére panaszkodik, helyből ehhez a darabhoz irányítom. Ehhez képest a Verdi-opera egy egy szálon futó, egyszerű kis történetecske.

Operabemutatók

2004-08-16
-LÁ-

Pál Tamás Michael Haydn egy jószerivel ismeretlen operáját vette elő; a Kőszegi Várszínházban idén kétszer került színre az Andromede e Perseo. A premier hűvös időtől vissza nem riadó közönsége nem csupán egy igazi kuriózumot hallhatott, hanem nagyon kellemesen el is szórakozhatott ezen az előadáson.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.