Bejelentkezés Regisztráció

Operabemutatók

Operabemutatók

2005-03-15
--zéta--

Az Operaház csak most jutott el első igazi premierjéhez, Sosztakovics hányattatott sorsú zenedrámájának bemutatásához. Mindent egybevetve remek, de - elsősorban színpadilag - nem hibátlan előadást kaptunk.

Operabemutatók

2005-02-23
--zéta--

A néhány évvel korábbi Az álarcosbál-felújítás most a költségvetési okokból elmaradt Puccini-opera, A nyugat lánya helyett került újra színre. A közönségnek tetszett a leporolás.

Operabemutatók

2005-02-21
-Heiner Lajos-

\"Egy ilyen össz-szegedi kaland nemcsak a városnak kiemelkedő eseménye, hanem az elgagyisodó, elüzletiesedő mai magyar kulturális életnek és a zenei világnak is üzen.\"

Operabemutatók

2004-11-23
-LÁ-

Ha valaki úgy döntött, hogy végignézi önmaga gyönyörűséges halálát, akkor a temetési szimbólumokat szigorú gonddal kell kiválasztania és elrendeznie. Vagy pedig úgy dönt, hogy életben marad és kinyomozza az Ellenséget.

Operabemutatók

2004-11-05
-Daróczi Kata-

Amíg azon elmélkedtem, hogy miért nincs kellő számú nézője az Attilának és miért kellett egy Idomeneót betervezni Debrecenben, a Csokonai Színház elővette 1994-es Bánk bán-produkcióját.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.