Bejelentkezés Regisztráció

Operabemutatók

Operabemutatók

2014-01-24
-- ppp --

A legjobb és legkiegyenlítettebb teljesítményt számomra mindenképpen Sümegi Eszter nyújtotta. Aida régi, sokat énekelt szerepe, nagyszerű és egykor mostohán kezelt, szinte elfeledett Elsája mellett véleményem szerint a legjobb is.

Operabemutatók

2014-01-09
-Operatikus-

Az előadást a színház interenetes közvetítésében a világon minden operarajongó elérhette. Ennél a demokratizmusnál csak az tetszik jobban, hogy csakis aznap, december 28-dikán este. A színház egyszeri élmény, s ez a XXI. században is megoldható.

Operabemutatók

2013-12-04
-- zéta --

Az előadást Kolonits Klára Luisája miatt kellett létrehozni. Hang és szerep, figura és alakítás gyönyörű és ritka nemes egységét csodálhatta ezen az estén az Erkel Színházat többé-kevésbé megtöltő publikum. Ez a Luisa nemcsak szenvedő, de szenvedélyes is, nemcsak önfeláldozó, hanem harcos is.

Operabemutatók

2013-11-26
-- dni --

Talán nem is baj, hogy így megkésett ez a beszámoló. Az Erkel Színház újranyitása volt az igazi esemény, ez a tény vet fel kérdéseket, azóta is ezen jártatjuk az agyunk. Maga az előadás inkább csak ürügy, de azért ejtsünk szót arról is.

Operabemutatók

2013-11-01
-- zéta --

Az előadás Pál Tamás féltőn óvó pálcája nyomán maximális stílusbiztonsággal, mediterrán szenvedéllyel szárnyalt föl, biztosan megteremtve, felidézve egy igazi békebeli, ötnegyed évszázaddal ezelőtti nagy előadás ethoszát.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.