Bejelentkezés Regisztráció

Nagy zeneszerzők

Nagy zeneszerzők

2004-06-11
-- kegy --

És egyszer akkora gólt rúgott, hogy a labda átszakította a hálót, visszapattant a palánkról, és a túloldalon szállt ki a stadionból. Hogy ez csak legenda? Persze. Mint ahogy Õ is az.

Nagy zeneszerzők

2004-06-04
-- kegy --

Minden utazás az első lépéssel kezdődik - tartja a mondás. Helyeslően bólogat erre heroinánk, aki már háromévesen beiratkozott a Jurij Gagarin Egyetemre, hogy később ő lehessen az Univerzum Évája.

Nagy zeneszerzők

2004-05-28
-- kegy --

A zeneszerző megítélése még ma is ellentmondásos, de műveire és performanszaira sokan emlékeznek: ahogy anatómiai dimenziókba helyezte a zsemlét, ahogy nevén nevezte a krumplilevest...

Nagy zeneszerzők

2004-05-21
-- kegy --

A Mme natürelman sikeres volt, nincs ebben semmi truváj - egy sanszon, pöti parfüm, rúzs, bizsu, ridikül, és a sok möszjő már teszi is fel a kérdést: vulévu kusé avek moá?

Nagy zeneszerzők

2004-05-14
-- kegy --

Sportolóként indult, de hamar magával ragadta az egyházi zene varázsa. Az egykori kosaras az alkotói folyamat valamint a tenger hullámvölgyein túljutva, negyven évi alkotói válság után ért el pályája, valamint a Sinai-hegy csúcsára.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.