Bejelentkezés Regisztráció

Nagy zeneszerzők

Nagy zeneszerzők

2004-05-07
-- kegy --

Amit eddig tudtunk róla, abból semmi sem igaz. Persze a történtek ismeretében nem meglepő, hogy Niccolo M. (már, ha ez az igazi neve) teljesen más mesével etette a történészeket.

Nagy zeneszerzők

2004-04-30
-- kegy --

E pályarajz hiányos: nem szerepel benne Csetneky, Gogolák elvtársnő, Dániel Zoli, és apukával sem statuálnak példát. Spongyát rá, mi ezt elnézzük a szerző elvtársnak. De egyszer majd kérünk tőle valamit.

Nagy zeneszerzők

2004-04-23
-- kegy --

\"Könnyed tanulmány egy súlyos egyéniségről.
Nem tudtam letenni.\"

(A Café Momus szerkesztője)

Nagy zeneszerzők

2004-04-16
-- kegy --

Figyelmes olvasóink jogosan reflektáltak azzal az észrevétellel, hogy látómezőnkből eleddig kiszorultak kortárs szerzőink. Pedig igazi kiválóságokról adhatunk számot.

Nagy zeneszerzők

2004-04-01
-- kegy --

Rodolphe influenzás volt, Marcel összeszedett valami vírust, Musette is betaknyosodott, Mimi meg eleve hidegkezűségben szenvedett. Giacomo pedig úgy gondolta: ebben több van, mint egy szimpla Bohémélet.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.