Bejelentkezés Regisztráció

Nagy zeneszerzők

Nagy zeneszerzők

2004-03-26
-- kegy --

Ha senki nem olvassa el ezt a tanulmányt, örökre titok marad, hogyan keletkezett a \"Kossuth Lajos, azt üzentem / Elfogyott a regimentem\" kezdetű nóta, amely később a nép ajkán módosult szöveggel terjedt el.

Nagy zeneszerzők

2004-03-19
--kegy--

Martha szeretni zene, de apja akarni: legyen úszó. Edző elrontani Martha, aki menni Egyesült USA. Ott énekelni szabadon és változtatni nevet. Lenni népszerű, csinálni film és végre aaaaaoooouuaaooouuuuggghhhhhh!

Nagy zeneszerzők

2004-03-12
-- kegy --

Egy fiú, aki sohasem mondta, hogy \"Hű, de meleg van ebbe\' a majomba\'!\". Egy férfi, aki elharapózó betegségével mit sem törődve a tökéletességre törekedett! Egy művész, akinek temetésére Mozart nem ment el!

Nagy zeneszerzők

2004-03-05
-- kegy --

Attól, hogy valakit bezárnak egy ének-zene szertárba, majd később a wagnerianizmus terjedése miatt hazája elhagyására késztetnek, és emiatt kényszermunkát vállal Svájcban, az illető még lehet nagy zeneszerző. Hiszen minden relatív.

Nagy zeneszerzők

2004-02-27
-- kegy --

Érezte már, hogy szorong, hogy szabadulni szeretne valahonnan? A kései romantika szorításából, egy vízzel telt medencéből vagy egy dúr négyeshangzatból? Találjon rokon lélekre Harry Houdiniben!

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.