Bejelentkezés Regisztráció

Nagy zeneszerzők

Nagy zeneszerzők

2004-07-16
-- kegy --

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban még csak kevesek értették meg művészetét - a sötét oldal akkoriban szinte mindent ködbe burkolt. De ma már tudjuk, hogy az Erő mindig vele volt.

Nagy zeneszerzők

2004-07-09
-- kegy --

Van, akinek csak hivatkozási alap. Pedig valójában korszakalkotó komponista, évezredes örökzöldek szerzője, az egyházzene kimagasló alakja, aki oly távol van tőlünk, és mégis közel.

Nagy zeneszerzők

2004-07-02
--kegy--

És amikor véget ért a torna, eltűnt a csilláron lengedező nagypapa és nagymama, fagottos ragtime-átirattal kísérve feltűnt, majd tévé elé csüccsent a maci - na, akkor jöttek ÕK!

Nagy zeneszerzők

2004-06-25
-- kegy --

A kiváló komponista életműve bizonyítja: ahhoz, hogy kiléphessünk a körülöttünk lévő Bokák, Csónakosok, nemecsekek árnyékából, elég, ha a nővérünknek van egy színházi gukkerje.

Nagy zeneszerzők

2004-06-18
-- kegy --

Csodagyerek - mint oly sok híres muzsikus. Tehetségét még a gyilkos erejű cikkeket író kritikus, Tudodki is elismeri. Egyértelműen zsenivel állunk szemben - ezt csak a vakok, a süketek és a muglik nem veszik észre.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.