Bejelentkezés Regisztráció

Nagy zeneszerzők

Nagy zeneszerzők

2004-09-24
-- kegy --

Legendás szerénységéről elég egyetlen példa: egyszer valaki megkérdezte tőle, hogy \"Ugye ön Patyomkin, a nagy zeneszerző?\", mire a maestro így válaszolt: \"Nem, csak hasonlítok rá\".

Nagy zeneszerzők

2004-09-17
-- kegy --

Bár 1552-ben elnyerte a \"Világ legjobb gyaur komponistájának\" járó Osman-díjat, a közvéleményt életművével kapcsolatban az izgatta legjobban, hogy melyik muzsikusa visel kvarcórát.

Nagy zeneszerzők

2004-09-10
-- kegy --

Miközben mi mindig rohanunk, mert mindenféle fontos dógunk van, Medveczky Medve (vagy ahogy mindenki ismeri: Kovács János) csak ül, írogatja és dünnyögi világhírű dalait törzsasztalánál a Tilos az Á-ban.

Nagy zeneszerzők

2004-09-03
-- kegy --

Itt az ideje, hogy felülvizsgáljuk e férfiúról alkotott negatív véleményünket, ugyanis egy nemrég folytatott zenetörténeti kutatás során kiderült, hogy... de ezt majd elmondom később.

Nagy zeneszerzők

2004-08-27
-- kegy --

Jaj volt annak, aki az NSZK-ban gemkapcsot hamisított, kulcslyukat lopott, megállította a liftet két emelet között, vagy más, hasonlóan komoly bűntényt követett el: hősünk ötven percen belül megzenésítette az illetőt.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.