Bejelentkezés Regisztráció

Nagy zeneszerzők

Nagy zeneszerzők

2004-08-20
-- kegy --

\"Borból lettünk, borrá leszünk\" - áll a sírkövükön. Aki ezzel nem ért egyet, énekelje el százszor egymás után egy fejfájós, gyomorsavas másnap reggelen, hogy \"Mine kiszííí kazakineeem bííír ja\"!

Nagy zeneszerzők

2004-08-13
-- kegy --

A nemzeti muzsika és a kényelmes zenehallgatás híveinek szemében közellenség. A műveiben rejlő hiányosságokkal és a hallgatásuk okozta következményekkel mindenki tisztában van, népszerűsége mégis töretlen.

Nagy zeneszerzők

2004-08-06
-- kegy --

Pontosan tudta, hogy fűben, fában, valamint a knédliben van a zene. E tudás révén olyan eredeti ötleteket tudott belevinni műveibe, hogy még a sokat látott kritikus, Bruckenbacker is rendre csak állt és nézett.

Nagy zeneszerzők

2004-07-30
-- kegy --

Egyszerűen zseniális: nem zavarja, hogy büdös a lehelete, ő maga pedig olyan, mint a hagyma. Az pedig egyenesen inspirálja, ha egy üvegkoporsóban fekvő halott csajt tolnak az asztalára.

Nagy zeneszerzők

2004-07-23
-- kegy --

A népi hiedelemvilág szerint őt is anya szülte, bár ez aligha lehet magyarázat azokra a zseniális, vérbeli vámpiromantikus alkotásokra, melyeket - közvetve vagy közvetlenül - a naplemente ihletett.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.