Bejelentkezés Regisztráció

Kommentár

Budafest, Budafest, te csodás!

2003-05-29 14:41:00 TP

\"Budafest\" Budafest, Budafest, te csodás!
Sajtótájékoztatón mutatta be új nyári zenei fesztiválját a Budafest. Új helyszínen, a Szent István Bazilika előtti téren július 17. és augusztus 3. között hat zenekari hangversenyt tartanak a főváros jelentős szimfonikus zenekarainak közreműködésével.

A megújult Szent István téren a MÁV Szimfonikusok Gál Tamás vezetésével, a Liszt-Wagner Zenekar Jurij Szimonov vezénylésével, a Kocsis Zoltán fémjelezte nemzeti Filharmonikusok, a Danubia Ifjúsági Zenekar és Héja Domonkos, a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Hollerung Gábor irányításával és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Kesselyák Gergely pálcája alatt nyújtanak nem túlságosan megerőltető nyáresti zenei élményt.

A szervezők esőnappal biztosítják, hogy a 4900 forintos jegyek tulajdonosai mindenképpen meghallgathassák kedvenc előadóikat. Arról, hogy mindenki egyformán - remélhetőleg jól - hallhassa a produkciókat, erősítés gondoskodik majd.






A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.