Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Zenés esztergomi nyár

2005-06-30 11:03:00
Esztergomban a számtalan nyári program között jónéhány komolyzenei érdekességet is találunk. Július 8-án kezdődik az Esztergomi Ünnepi Játékok programsorozata, melynek keretében hétvégeken többek közt a Győri Balett is fellép, s hallható lesz Händel Aci e Galatea című operája is.
Augusztus közepén rendezik meg a III. Nemzetközi Monteverdi Kórusfesztivált, a Jazztergom programsorozat koncertjeit pedig július 15. és augusztus 21. között Bartók Béla emlékének szentelik. Szintén augusztusban a húros hangszereké, nevezetesen a gitáré lesz a főszerep - immár hagyományosan. A hangszerkiállítással egybekötött Nemzetközi gitárfesztiválon olyan nevekkel találkozhat a közönség, mint Carlo Marchione, Csáki András, Victor Monge.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.