Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Tavaszi Fesztivál Mozart és Bartók jegyében!

2005-10-26 17:32:00
A 2006-os Tavaszi Fesztivál központi gondolota ismét évforduló. Wolfgang Amadeus Mozart 250, Bartók pedig 125 éve született. A jövőre várható vendégművészeket és műsorokat sajtótájékoztatón ismertették a szervezők, de röviden beszámoltak a tapasztalatokról és eredményekről is. Elgondolkodtató, hogy a hangversenylátogatók körében végzett felmérések szerint 2000 és 2005 között negyven százalékkal nőtt a kifejezetten a Fesztivál műsorai kedvéért Magyarországra látogató külföldiek száma. Újítás a \"Tavaszi Szél Fringe Fesztivál\"! Ennek keretében a Fesztivál utolsó hétvégéjén (március 31.- április 2.) több helyszínen, minden nap délelőtt tizenegy órától éjjel 2 óráig bemutatkozási lehetőséget kapnak a pályázó zenészek, táncosok, illetve egyéb \"előadóművészeti\" kategóriába tartozó szólisták vagy csoportok. A fellépés helyszínét és az alaptechnikát a Tavaszi Fesztivál biztosítja, minden egyébről a fellépők gondoskodnak. A legsikeresebb 3 produlció fellépési lehetőséget kap a 2007-es Fesztivál hivatalos programjában is! Azt, hogy a Café Momus olvasóinak milyen koncertekre lesz érdemes elmenniük, hamarosan elolvashatják a szokásos \"Hangolódóban\", de jó lesz igyekezni, a jegyek majdnem fele már előzetesen elkelt az Interneten.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.