Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Pavarottival koncertezik a MÁV Szimfonikus Zenekar

2005-09-10 11:10:00

A MÁV Szimfonikusok szeptember 11-én Düsseldorfban, majd október 14-én Stuttgartban játszanak Luciano Pavarotti gálaestjén. Az előadások dirigense és zongoristája Pavarotti régi partnere Leone Magiera, szopránszólistája pedig a pármai Nemzetközi Énekversenyen feltűnt Simona Todaro lesz, aki többek között a 2004-es Pavarotti által rendezett római Bohémélet Mimijeként aratott sikert.
A hangversenyek műsorán Tosti-dalok, Bellini-áriák mellett Puccini Bohémélet és Mascagni Fritz barátunk című operájának néhány részlete hangzik fel. A Messehalléban rendezett hangverseny műsorában szerepel még Leoncavallo Mattinatája, népszerű áriák Lehár operettjeiből, a ráadások közül pedig nem maradhat ki Lara Granadája és az O sole mio sem.A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.