Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Miskolc: Bartók + Belcanto

2005-03-16 08:48:00
Idén június 11. és 25. között rendezik meg a miskolci \"Bartók + ...\" operafesztivált, melyen ezúttal a belcanto kapja Bartók Béla mellett a főszerepet. A június 11-i nyitókoncerten A csodálatos mandarin \"szimfonikus animációját\" mutatják be, majd a fesztivál tematikájának megfelelően a Bel Canto-operarészletek következnek. A koncerten Kocsis Zoltán vezényletével és Rost Andrea közreműködésével lép fel a Nemzeti Filharmonikusok zenekara. Bellini, Donizetti és Rossini operáiban az operaszínpadon olyan hírességeket láthatunk, mint José Cura, Renato Bruson, Pier-Giorgio Morandi, Giuseppe Giacomini, Lukács Gyöngyi és Marco Balderi. A komolyzenéért kevésbé rajongók számára a szervezők Al Di Meolat, Sebestyén Mártát és a King\'s Singers-t nyerték meg egy-egy fellépésre.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.