Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Keresik a legrégibb Steinway zongorát

2003-01-19 18:23:00

A fenállásának 150. évfordulóját ünneplő Steinway & Sons arra kéri a Steinway zongorák tulajdonosait, hogy segítsék megtalálni a cég legrégebbi hangszerét.
A veterán koncertzongorák és pianínók tulajdonosai jelentkezhetnek levélben vagy személyesen bármely Steinway kereskedőnél. A legrégibb hangszer könnyen azonosítható a sorozatszám alapján.
A veteránt egy háromnapos fesztiválon kiállítják a Carnegie Hall-ban júniusban, a tulajdonos pedig választhat egy új hangszert, vagy kérheti sajátja teljes restaurálását.
\"Minden Steinway zongorának saját különleges, egyedi személyisége, valamint története van\", mondta Henry Z. Steinway, az alapító dédunokája. \"Azért szervezzük ezt a kutatást, mert nagyon sok zongoránk szállt generációról generációra.\"A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.