Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Kedvezményes jegyvásárlási akció az Erkel Színházban

2003-01-30 12:50:00

Az elsősorban kispénzű operarajongóknak, diákoknak, nagycsaládosoknak és nyugdíjasoknak szóló, kedvezményes akció ideje alatt az Erkel Színház (február 3-tól 24-ig) huszonegy napon át huszonegy előadás jegyeit kínálja fél áron.
Az érdeklődők a Carmenra, a Sevillai borbélyra, a Lammermoori Luciára, a Faustra, a Hamupipőkére, a Rigolettóra, a Bánk bánra, a Vajda tornyára, az Angelica nővér-Bajazzók estre, valamint két balettra, a Csipkerózsikára és A rosszul őrzött lányra válthatnak félárú belépőket. A legolcsóbb jegyért 300 forintot kell fizetni, a legdrágább pedig 1900 Ft-ba kerül az Operaház és az Erkel Színház pénztáraiban.
Aki pedig a jutányos árú belépőkből legalább három előadásra is azonos számú jegyet vesz - tehát a tizenegy opera- illetve balett-produkcióból kialakítja saját, személyre szabott „bérletét” – az a „Téli - Tavaszi Tercett” akció keretében még további 20 százalék engedményt kap a belépők összesített árából.
A kedvezményes jegyvásárlási akció előnyeit negyedéven keresztül élvezheti a közönség, hiszen a huszonegy estére szóló sorozat első előadása február 4-én, az utolsó pedig április 30-án lesz.


A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.