Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Kedves Olvasók! Honlapunk hamarosan megújul. Kérjük, készüljenek úgy, hogy 14-én szombaton este 22:00 után egy ideig nem küldhetnek fórumbejegyzést, privát üzenetet, vagy játék megfejtést! Kérjük, olvassák el a részleteket is...

2023-01-13 18:55:57

Kedves Zenebarátok, Olvasóink, Barátaim!

Hamarosan váltunk!

Eljött az idő, és mi vettünk egy nagy levegőt. Ahogy október elején már írtam, készül a honlapunk új változata, ami sok szempontból lesz modernebb, mint a jelenlegi. Először is - remélhetőleg - biztonságosabb lesz, de ezen kívül modernebb, szellősebb és alkalmazkodóbb is lesz, azaz akár mobiltelefonon, akár laptopon, akár nagyképernyős asztali gépnél olvasható.

Apropó biztonság: a regisztrált olvasók jelszavait eddig is csak titkosított formában tároltuk, de a kódolás módja meg fog változni. Így mindenkit arra kell kérnünk, hogy első bejelentkezéskor válassza az "elfelejtettem a jelszavam" pontot. Ekkor fog kapni egy e-mailt azzal a címmel, ahol újat választhat, (illetve ha úgy tetszik, akár megadhatja a régi jelszavát is.)

Fontos, ha van olyan régi kedves olvasónk, akinek valamiért már nem érhető el az a postafiókja, amiről regisztrált - reméljük ilyenek nincsenek sokan - vegye fel velünk a kapcsolatot valami más módon. (Az impresszumban megtalálható például az én közvetlen címem is...)

14-én, szombaton este 22-órakor leállunk. Mindenkit arra kérünk, hogy akkor már ne próbáljanak a fórumokhoz hozzászólni, vagy privát üzenetet küldeni, esetleg a játékok valamelyikéhez megfejtést küldeni. Maga a váltás várhatóan nem vesz igénybe túl sok időt, de arra is számítunk, hogy akár még másnap is néhány apróságot finomítani, netán javítani kell.

Előre köszönöm a türelmet!A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.