Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

Ismertették A Nemzeti Filharmonikusok terveit a 2005/2006-os évadra

2005-04-28 11:54:00
A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar bemutatta a sajtónak a következő szezonra tervezett bérleteit, hangversenyeit.

A Klemperer-bérlet és a Ferencsik-bérlet mellett nagy figyelmet érdemel még a 20 éves Nemzeti Énekkar jubileumi bérlet-sorozata is, melyben olyan nagyszabású művek is helyet kaptak, mint például Honegger Jeanne d\'Arc-ja, vagy a Verdi Requiem. Folytatódik a Kamarabérlet, és ismét lesz gyermekeknek szánt sorozat is \"Varázsdallal, muzsikával\" címen.

Szóba kerültek egy még nem véglegesített elképzelés körvonalai is, mely szerint Kocsis Zoltán egy-egy műsorból ismertetéssel egybekötött nyilvános próbákat fog tartani.

Akit pedig bővebben érdekel a Művészetek Palotája, az Új hangversenyterem, illetve általában a Nemzeti Filharmonikusok \"házatája\", az feltétlenül vegyen részt május 8-án, a \"Nagy Művészeti Vasárnap - égen-földön-vízen\" című rendezvényen.A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.