Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

BMC-lemezek Ausztriában is

2005-02-18 09:02:00
A BMC a MIDEM-en folytatott tárgyalásai eredményeképpen megállapodott az Extraplatte GmbH osztrák terjesztővel, s ennek köszönhetően lemezei hamarosan kaphatók lesznek Ausztriában is. A terjesztő először a - jövő hét végén hatodik ízben megrendezésre kerülő - bécsi Nemzetközi Harmonikafesztiválon mutatja be a kitűnő harmonikás David Yengibarjan két lemezét, illetve a kiadó legfrissebb jazz lemezeit. Ezt követően hamarosan a BMC valamennyi 2004-2005-ben megjelent jazz ill. klasszikus/kortárs kiadványát forgalmazni fogja, később pedig gondoskodik a korábbi kiadványok osztrák beszerezhetőségéről is.
A BMC-lemezek ezáltal gyakorlatilag Nyugat-Európa valamennyi országában jelen vannak már. A terjeszkedés azonban nem áll meg, az új EU-tagországok közül Lengyelország után hamarosan újabbakban is elérjetőek lesznek a kiadványok.

A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.