Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

A korábbiaknál hosszabb ideig tart az idei Szegedi Szabadtéri Játékok

2005-02-28 21:54:00
A 2005-ös Szegedi Szabadtéri Játékok a korábbiaknál hosszabb ideig tart. A közönség július 1. és augusztus 21. között hat produkció tizenöt előadását tekintheti meg a Dóm téren.

Közkívánatra megismétlik a már tavaly is sikeres Nabucco előadást. (A nagy zivatar miatt félbeszakadt előadás nézői tavalyi jegyük felmutatásával idén féláron válthatnak belépőt.) A főbb szerepekben a 2004-es \"Az év hangja énekverseny\" győztesét, Rálik Szilviát és a híres olasz baritont Paolo Gavanellit hallhatjuk.

Érdekesnek igérkezik még az \"ajándékhangverseny\" melyen a Szegedi Szimfonikus Zenekar társaságában Marton éva mesterkurzusának növendékei lépnek fel.

A Franz von Suppé Boccaccio című nagyoperetjét a Budapesti Operettszínházzal együttműködve adják majd elő, méghozzá a Szegeden már bemutatkozott Alföldi Róbert rendezésében.

A jegyeket márciusban kezdik értékesíteni. A Szegedi Szabadtéri Játékok részletes programja hamarosan megjelenik a Café Momusban is.A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.