Bejelentkezés Regisztráció

Hírek

2003-02-18

2003-02-18 13:07:00

Elmaradt a Nemzeti Filharmonikus Zenekar vasárnapi koncertje a Virginia állambeli Fairfaxben. A két hónapos amerikai turnéjának közepén járó együttes az óriási havazás miatt nem tudott eljutni szállodájából a koncertterembe, és mivel ilyen időben nyilvánvalóan a közönség sem indult útnak, a hangversenyt a következő napra halasztották.
Az a tíz muzsikus, akinek hétfőn kellett volna hazaindulnia, hogy átadja helyét itthoni kollégáinak, ugyancsak a szállodában rekedt, s így nem jutott ki a repülőtérre. Az időjárási viszonyok mit sem javultak huszonnégy óra alatt, ezért a koncertet le kellett mondani. A zenekar tagjai azonban vállalták, hogy - ha a körülmények lehetővé teszik - március elején, igen feszített turnéprogramjuk kevés szabadnapjának egyikét feláldozva, visszatérnek Fairfax városába, hogy az ottani zenerajongók se maradjanak ki a magyar muzsikusok máshol már oly nagy sikert aratott előadásából.


A lapunkban megjelent szövegek a Café Momus, vagy a szerző kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és szerzői jog védi őket.
A szerkesztőség külön, írásos engedélye nélkül mindennemű (részben vagy egészben történő) sokszorosításuk, felhasználásuk, kiadásuk és terjesztésük tilos.